АвангардСтарокостянтинівБердичівБориспільБортничіБровариБучаБіла ЦеркваВишгородВишневеВінницяГостомельДніпроЖитомирІвано-ФранківськІрпіньКиївКоцюбинськеКропивницькийКрюківщинаЛуцькЛьвівОбухiвОдесаПереяславПолтаваСвятопетрівськеСофіївська БорщагівкаСумиУкраїнкаУманьХарківХотівЧайкиЧубинськеЮжне

Допомога стареньким і дітям з малозабезпечених сімей

Sushi Story

placeholderСуши Wok розпочинає благодійну акцію: "Допомога стареньким і дітям з малозабезпечених сімей".

Наша мета: зменшити ризик захворювань серед літніх людей, забезпечити дотримання карантину старими, допомогти пережити цей період малозабезпеченим сім'ям, не виходячи на вулицю.

Наші методи: Періодичне забезпечення підопічних гарячими обідами, товарами першої необхідності, продуктовими наборами.

Наша пропозиція: Приєднуйтесь до нашої ініціативи! При здійсненні замовлення, Ви можете віддати собівартість свого подарунку (по акції) в фонд ініціативи або додати у замовлення благодійну позицію “Допомога стареньким і дітям з малозабезпечених сімей”, яка буде прирівнюватися одному додатковому обіду або частині продуктового набору.

З 14 квітня Суши Wok буде готувати і доставляти 1-2 рази на тиждень гарячі обіди та інші необхідні речі 20 стареньким людям під контролем та за даними Територіального Центру Соціального Обслуговування Дніпровського району (м. Київ) і малозабезпеченим сім'ям, підопічним благодійного фонду Місто добра.

Раз в два тижні ми будемо збільшувати кількість підопічних або якість наповнення допомоги відповідно до вашого підключення до акції. Звіти будуть опубліковані на офіційних сторінках в соціальних мережах Суши Wok

https://www.facebook.com/sushiwokukraine/
https://www.instagram.com/sushiwokukraine/  

Приєднуйтесь! Допомога - це просто!