АвангардСтарокостянтинівБердичівБориспільБортничіБровариБучаБіла ЦеркваВишгородВишневеВінницяГостомельДніпроЖитомирІвано-ФранківськІрпіньКиївКоцюбинськеКропивницькийКрюківщинаЛуцькЛьвівОбухiвОдесаПереяславПолтаваСвятопетрівськеСофіївська БорщагівкаСумиУкраїнкаУманьХарківХотівЧайкиЧубинськеЮжне

Стань першим у своєму місті!

Sushi Story

Оптимальний варіант для підприємців-початківців у ресторанній індустрії - співпраця з успішним брендом на умовах франчайзингу. Суши Wok - це розвинений бізнес, який за 8 років відкрив понад 200 власних і 500 закладів по фрнашизі, які вже підтвердили свою ефективність. Сегмент присутній в центральній і південній Україні. Тепер Суши Wok готові до співпраці із західноукраїнськими підприємцями. Переваги франшизи для нових партнерів - це перевірений формат, робоча бізнес-модель та відсутність витрат на утримання офісу. Асортимент, який пропонує Суши Wok, це понад 80 ролів та наборів, більше 10 видів гарячих страв, близько 30 різновидностей Wok, супи, бізнес-ланчі, десерти, закуски та напої.

Суши Wok також пропонує дiючим підприємцям ребрендинг існуючих закладів харчування в сучасний і прибутковий бізнес з високими стандартами роботи та продуманими маркетинговими рішеннями.

Стань першим в своєму місті! Знижка 30% на паушальний внесок при відкритті магазина Суши Wok

Акція діє до 30 вересня цього року. Встигність вигідно інвестувати в майбутнє та співпрацюйте лише з гарантами успіху!

Всі подробиці за тел: +38 (067) 82-92-728

Або на сайті: fr.sushiwok.ua