АвангардСтарокостянтинівБердичівБориспільБортничіБровариБучаБіла ЦеркваВишгородВишневеВінницяГостомельДніпроЖитомирІвано-ФранківськІрпіньКиївКоцюбинськеКропивницькийКрюківщинаЛуцькЛьвівОбухiвОдесаПереяславПолтаваСвятопетрівськеСофіївська БорщагівкаСумиУкраїнкаУманьХарківХотівЧайкиЧубинськеЮжне

Як правильно зберігати суші та роли?

Поради

placeholderРоли вже давно стали улюбленою стравою багатьох українців. Але чи знаєте ви, як правильно зберігати роли та який в них термін придатності? 

Як зберігати роли?

Перш за все треба звернути увагу на склад ролів. В залежності від нього може змінюватись термін, впродовж якого роли можна їсти. Взагалі ми радимо вжити роли впродовж 3-4 годин після їх приготування. У цей проміжок часу роли будуть свіжими та чудовими на смак.
Зберігати роли в холодильнику тривалий час не рекомендується. Але якщо у вас залишились роли, які хотілось би з’їсти пізніше, треба дотримуватись правил зберігання їх в холодильнику. Цю страву краще перекласти у скляний посуд та герметично закрити. Або ж можна замотати їх у харчову плівку або фольгу. Так роли зможуть зберігатись довше та не вберуть у себе запах інших страв і продуктів у холодильнику. 

Виключення — роли зі свіжої риби. Їх не рекомендується зберігати у холодильнику. Варто вжити такі роли впродовж 4 годин після приготування

Також варто пам’ятати про температуру в холодильнику. Вона повинна бути не вище 6 градусів, щоб роли могли зберігатись та залишатись придатними для споживання


Як дізнатись чи свіжі роли?

Якщо ви хочете переконатись у свіжісті ролів, варто звернути увагу на певні візуальні ознаки!
Якщо роли зберігаються занадто довго, то колір риби стає менш яскравим та вона втрачає свій блиск! Необхідно звернути увагу також і на запах ролів.
Крім того, ознаками того, що роли вже не свіжі, може бути водянистий стан овочів, сухий та жорсткий рис, а також більш плотна на тверда текстура риби.
Якщо ви помітили хоча б одну ознаку того, що роли не свіжі., вживати їх не рекомендується! Тому що це може спровокувати появу у вас харчового отруєння та поганого самопочуття.
Замовляючи роли в Sushi Story, ви можете бути впевненими у їх свіжості та якості! Ми завжди дуже ретельно слідкуємо за дотриманням санітарно-гігієнічних норм та за якістю нашої продукції

Дивитися всі статті