АвангардСтарокостянтинівБердичівБориспільБортничіБровариБучаБіла ЦеркваВишгородВишневеВінницяГостомельДніпроЖитомирІвано-ФранківськІрпіньКиївКоцюбинськеКропивницькийКрюківщинаЛуцькЛьвівОбухiвОдесаПереяславПолтаваСвятопетрівськеСофіївська БорщагівкаСумиУкраїнкаУманьХарківХотівЧайкиЧубинськеЮжне

Про франшизу Sushi Story пише Forbes!

Sushi Story

placeholderПро всеукраїнську франчайзингову мережу закладів японської та паназіатської кухні Sushi Story написав Forbes!
Видання зробило підбірку франшиз закладів швидкого харчування, піцерій, пекарень та кав'ярень, що працюють на ринку не менше трьох років і пройшли випробування пандемією та війною.

Керівниця проєктів у Franchise Group Марія Бездушна вважає, що окупність закладу від 15 до 18 місяців – хороший показник, як на воєнний час. Окупність франшизи Sushi Story від 12 до 18 місяців! Тобто з нами ви зможете досить швидко окупити вкладення у бізнес та почати заробляти. 

Під час війни багато хто боїться ризикувати та інвестувати у відкриття власного бізнесу. Ризики, дійсно, є. Але також є і переваги! “Зменшився розмір паушального внеску та орендні ставки для приміщень. Стало дешевше та простіше зайти в цей бізнес. Попит населення при цьому не змінився. Люди продовжують їсти суші, але посилилися ризики щодо збільшення терміну окупності, у зв’язку з різними факторами нестабільності в країні: курс долара, обстріли, окупація та інше” — прокоментувала керівник відділу франчайзингу Sushi Story Ірина Лукіяник.

Також хочемо додати, що з 2016 року мережа закладів формату take away та доставки Sushi Story має вже понад 50 франчайзингових об’єктів в Україні та Польщі!
Наша команда має величезний досвід, яким завжди готова поділитись з нашими партнерами. Цікаво дізнатись детальніше про умови та ціни відкриття закладів Sushi Storу по франшизі?
Телефонуйте вже зараз: +38 (067) 348-36-72

Статтю ви можете прочитати за посиланням: https://forbes.ua/business/vtamuvati-golod-26-aktualnikh-franshiz-u-sferi-gromadskogo-kharchuvannya-pidbirka-forbes-26022024-19294