АвангардСтарокостянтинівБердичівБориспільБортничіБровариБучаБіла ЦеркваВишгородВишневеВінницяГостомельДніпроЖитомирІвано-ФранківськІрпіньКиївКоцюбинськеКропивницькийКрюківщинаЛуцькЛьвівОбухiвОдесаПереяславПолтаваСвятопетрівськеСофіївська БорщагівкаСумиУкраїнкаУманьХарківХотівЧайкиЧубинськеЮжне

Як обрати авокадо для ролів?

Складові

placeholderАвокадо давно вже став популярним інгредієнтом для приготування ролів. Його ніжна текстура та насичений смак полюбився багатьом. Крім того, авокадо ще й дуже корисне!

Як обрати авокадо?

Якщо ви хочете зробити роли з авокадо самостійно, дуже важливо правильно обрати авокадо. Адже від його якості залежатиме смак ролу. При виборі важливо звертати увагу на такі критерії:

Колір шкірки. Дозріле авокадо має темно-зелену шкірку. Якщо колір шкірки світло-зелений — воно може бути недозрілим
1. Форма. На ньому не повинно бути якихось плям чи вм’ятин, а форма повинна бути округлою
2. М’якість. Щоб перевірити чи дозріло авокадо, досить натиснути на нього легенько пальцем. Якщо на ньому залишається вм’ятина і воно занадто м’яке — значить плід перезрілий. Якщо авокадо занадто тверде — воно недозріле. Важливо знайти золоту середину.

Підготовка авокадо для приготування ролу

Щоб підготувати авокадо для приготування ролу, дотримуйтесь таких кроків:
1. Розріжте плід вздовж навколо кісточки. Обережно поверніть половинки в різні сторони та розділіть авокадо навпіл.
2. Видаліть кісточку. Зробити це можна, встромивши у неї ніж та повернувши його за або проти годинникової стрілки.
3. Візьміть ложку та обережно відокремте м’якуш авокадо від шкірки.
4. Наріжте його на тонкі слайси.
5. Полийте нарізані шматочки невеликою кількістю лимонного соку, щоб авокадо не потемніло

Хочете скуштувати роли з авокадо, але немає часу на їх приготування? Замовляйте роли в Sushi Story! У нас смачні роли за низькими цінами!

Дивитися всі статті